Luisterkindopleiding

STAP JIJ IN DE MAGISCHE WERELD VAN LUISTERKIND?

 

De opleiding tot Luisterkindwerker is bij mij te volgen.

 

Je leert tijdens de opleiding onder andere hoe je in de energie contact kunt maken met de ander, de juiste vragen te stellen, loslaten van eigen invulling, samenwerken met spirits, en je leert nog zo ontzettend veel meer! Tijdens een Luisterkindafstemming ga je op zoek naar inzichten en antwoorden op vragen en dilemma’s die er spelen en wat nog meer aan bod mag komen.

 

Hoe fantastisch is het dat jij! een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het welzijn van de ander zodat deze weer verder op weg kan?! 

 

Zelf heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker als een buitengewoon bijzondere beleving ervaren. Deze opleiding heeft mij zo veel nieuwe inzichten gegeven, inzichten waar ik al langer naar op zoek was. Ik heb enorm genoten van de opleiding, er is echt een nieuwe wereld voor mij open gegaan. 

Na elke afstemming ben ik weer dankbaar dat ik deze opleiding heb gevolgd.

 

Wil jij dat ook, zo’n geweldig mooi gevoel hebben over wat je doet? Heb jij interesse om Luisterkindewerker te worden? Ik zou het geweldig vinden als ik jou mag opleiden!

Je kunt op locatie of digitaal aansluiten. Wil je samen met mij alvast een datum prikken, dan hoor ik graag van jou.

 

Zou jij deze opleiding willen volgen?

 

Het is een intensieve én bijzondere opleiding

De opleiding tot Luisterkindwerker is een intensieve opleiding, waarbij de liefde voor het kind of de volwassene niet verward mag worden met het helpen van je klant. Het is een opleiding voor eenieder die met mensen werkt of wil gaan werken en een extra hand wil bieden om het leven van de ander te veraangenamen en blokkades weg te nemen door het inzetten van de Luisterkind Methode. 

 

De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit 5 lesdagen.
Tussen de lesdagen door mag er volop geoefend worden en ben ik er gedurende de hele opleiding voor jou. Je leert werken met de fijne en unieke Luisterkind Methode. De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana Hendriks. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). De kosten van de opleiding bedragen € 1.545,- euro (inclusief opleidingsmap). De opleiding wordt afgerond met het diploma Luisterkindwerker. Indien je de opleiding digitaal wil volgen is het van belang over een laptop/pc te beschikken met goed geluid en microfoon en een goede internetverbinding.

 

De eerstvolgende startdatum is 10 mei 2024 (de volgende lesdagen zijn dan vrijdag 7 juni - vrijdag 12 juli - vrijdag 16 augustus - en vrijdag 20 september)

 

Voor vragen:

info@pascas-hartenwens.nl 

 

Klik hier voor de informatie brochure Luisterkind