Sander houdt niet van hokjes denken

Ik de afstemming tref ik Sander aan op een houten bankje aan het water. Het is prachtig weer, de zon schijnt, het is voorjaar! Overal bloeien krokussen en narcissen. Een vrolijk en bont geheel.

Lees meer »

De groeps app

Tijdens deze afstemming ben ik in gesprek met Amy (11 jaar). Amy zit niet goed in haar vel, ze gaat met grote tegenzin naar school en verzint vaak smoezen om niet te hoeven gaan. Het raakt mij diep als ze mij verteld waarom ze een hekel heeft aan school. Ondanks het feit dat er een grote bewustwording is rondom pestgedrag en er met name op scholen op wordt geanticipeerd, blijkt het helaas nog zo vaak voor te komen. 

Lees meer »

Hond en vuurwerk

Op zondag 24 december had ik mijn laatste afstemming, dacht ik.Maar dat liep toch net even anders. De afstemming die ik mocht maken voor een jonge vrouw, zat er op. Het verslag was verstuurd.Nou, dat waren de afstemmingen voor 2023 dacht ik nog.

Lees meer »

De rode ballon

De rode ballon                                                                                       

Lees meer »

Het ideale gewicht?

Pasca, waarom lukt het mij niet om op gewicht te blijven? Waarom heb ik geen controle over mijn gewicht? Ik weet nog dat ik eind juli deze vraag kreeg en dat het een van mijn eerste Luisterkindafstemmingen was nadat ik was geslaagd voor de opleiding Luisterkind werker. Claire (54) deelt hierbij haar verhaal:

Lees meer »

Met Tim aan zee

Tijdens de Luisterkindafstemming met Tim (8 jaar), neemt hij mij mee naar de zee. Samen lopen we over het strand langs de kustlijn. Weet je wat ik zo mooi vind aan de zee Pasca, vraagt Tim mij. De zee heeft zoveel geheimen, dat vind ik er zo mooi aan.

Lees meer »

Een "toevallige" ontmoeting

Een “toevallige” ontmoeting.                                                                  Aangezien ik maar een paar minuutjes lopen van de supermarkt woon, en het een heerlijk frisse herfstdag is, besluit ik om mijn boodschappen lopend te gaan halen. Ik hoef niet veel te hebben dus geen gesjouw met een zware boodschappentas.

Lees meer »

Mijn eigen praktijkje

Mijn eigen praktijkje. Sinds een tijdje sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en run ik mijn eigen praktijkje; Pasca’s Hartenwens. Geweldig natuurlijk zo’n eigen praktijkje maar niet altijd even makkelijk.

Lees meer »

Mijn eerste Luisterkindafstemming

Wat vond ik dat spannend! (En stiekem nu nog steeds een beetje hoor). Mijn allereerste echte Luisterkindafstemmin! Deze afstemming zal ik niet meer vergeten, de start van mijn werk als Luisterkindwerker.

Lees meer »

Wat heerlijk om dit werk te doen!

Marieke is een vrouw van 46 jaar, ze ervaart problemen op haar werk en dat gaat ten koste van haar gezondheid. Ze ervaart druk en een te grote verantwoordelijkheid. Zoals ze het zelf aangeeft “Zo kan het niet langer”.

Lees meer »