Reviews

Op deze pagina deel ik, met toestemming uiteraard, de ervaringen van mijn klanten. Wil jij ook een ervaring delen? Stuur mij dan een berichtje. Je vindt mijn gegevens onder het kopje contact.

 

Ha Pasca, ik volg momenteel de lessen bij jou voor de opleiding Luisterkindwerker. En wat breng je de opleiding helder en nauwkeurig! Elke keer is weer een feestje en al maak ik er soms een rommeltje van (de dialogen en de monologen) je blijft duidelijk en helder maar vooral waarderend beoordelen. Hihi, het einde van de opleiding is in zicht en ik vind het haast jammer, ga de lessen met jou missen lieve4rd!

***

Hoi Pasca, na de afstemming die je met onze dochter hebt gehad merk ik in verschillende dingen verandering bij haar. Ze deelt meer met ons, zo fijn en fantastisch om mee te maken. Het doet ons goed. Ik wil dit heel graag met je delen. Dank!

***

Het klopt gewoon helemaal Pasca. Ik heb het nu een paar keer gelezen en ben er nog steeds emotioneel over. Wat fijn dat jij dit met Nick hebt kunnen bespreken. Nu is er voor mij zo veel meer duidelijk. Dankjewel.

***

Hoi Pasca, ik had de mini afstemming gewonnen, en ik was sprakeloos! Dat zo veel informatie al uit de mini komt! Naar aanleiding van de mini een volledige afstemming aangevraagd en geen moment spijt van gehad! Ik kan weer verder, ik kan afsluiten en loslaten! Zo blij hiermee. Ik zie 2024 zonnig tegemoet! Dank lieverd! Kus Esther

***

Heel eerlijk gezegd had ik nog nooit van een Luisterkindafstemming gehoord. Maar zoals je weet heeft Patries mij op de hoogte gebracht en wilde ik graag een afstemming op Roos. Wow! Wat ben ik blij dat ik dit voor haar heb gedaan. Ik dacht dat ik al zo goed bezig was, maar sommige dingen werkte averechts! Nu hebben Johan en ik weer tips en inzichten gekregen die van Roos zelf komen. Wonderbaarlijk en zo ontzettend fijn!

***

Ik kreeg echt kippenvel bij het lezen van de miniafstemming! Hoe nauwkeurig jij mijn dochtertje beschrijft! Exact zoals ze is. Wat fijn dat er zelfs in de mini afstemming al een wonderbaarlijke oplossing naar boven kwam. En zoals jij aangeeft komt deze oplossing echt vanuit mijn dochter! Dank je wel Pasca!

Ramona

***

Onvoorstelbaar dat dit mogelijk is, dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Ik weet nu waar ik op moet letten en waar ik rekening mee moet houden om geen terugval te krijgen. Zo'n fijne inzichten heb je mij gegeven. Ik snap nog steeds niet hoe dit mogelijk is, maar ben er zo blij mee dat je voor mij de afstemming hebt gedaan. Thanks!

Ester

***

Oh, ik had de mini afstemming gewonnen! Wat is dat waardevol!

Yvonne

***

Na de tussenafstemming was ik gelijk heel nieuwsgierig en heb ik gelijk een Luisterkindafstemming aangevraagd. Ik vond het echt best heel heftig om het verslag te lezen en heb het even weggelegd. Nu, twee weken later, opnieuw gelezen, en wat een eye opener! Het blijft moeilijk, maar ik kan er nu aan werken, ik kan aan de slag. Wat een opluchting! dank Pasca

Jurgen

***

Het verslag kwam wel even binnen hoor. Wat een herkenning had ik, en wat heb ik er veel uit kunnen halen om van te leren. Ik ga aan de slag met de handvatten. Fijn dat dit uit de afstemming kwam, nu kan ik er verder zelf mee aan de slag. Dank je wel Pasca.

Groetjes Esther R.

***

Lieve Pasca, dank je wel voor de mooie afstemming op mijn moeder. Het heeft mij zo veel gebracht. Ook al is het bijna 8 jaar geleden dat zij is overleden, ik mis haar nog elke dag. Zo fijn dat ze nu zo dichtbij was en heeft kunnen vertellen. Zo waardevol en zo veel herkenning. 

Saskia

***

Dank je wel Pasca voor de mini afstemming. Deze heeft mij al veel inzichten gegeven. Groetjes Remy

***

Ik kan alleen maar zeggen, dank je wel, je weet wel waarom. :) 

Bens Tuivel

***

Ik kan niet anders zeggen dan wauw! Wat een verbluffend verslag mocht ik van je ontvangen. Dank je!

Guusje

***

Wat een mooi en helder verslag mochten wij ontvangen van de afstemming op ons zoontje. Wij zijn gelijk aan de slag gegaan met de handvatten. We vragen ons nog steeds af hoe het mogelijk is, zo'n afstemming maar het werkt!

Kim

*** 

Wij zijn blij dat je contact hebt gemaakt met Bob. We zijn meer over hem te weten gekomen en het klopte! We hopen in de toekomst nog meer gebruik van je te maken. Succes. 

Danielle

***

Dank je wel voor de afstemming op mijn zoon. Je beschrijving klopte echt helemaal. Ik en mijn zoon gaan samen aan de slag met alles wat er uit de afstemming kwam. Heb er echt zin in om stappen te maken samen. Gaat ons lukken!  Dank je wel. LIefs Eefje.

***

We weten niet hoe dit werkt, maar het werkt! Thom is er zo mee geholpen. de uitkomsten met de begeleiding doorgenomen en ze gaan ermee aan de slag! Zo fijn dat we Thom een stem kunnen geven!

Sandra (zus vn Thom)

***

De eerste week merkte ik nauwelijks verschil bij onze dochter, maar in de tweede week sliep ze 4 nachten gewoon door! Geen huilbuien in die nachten. Tegenwoordig slaapt ze als een prinsesje elke nacht door. Het reinigen van haar kamertje heeft naast de afstemming echt geholpen. Top Pasca en dank ook namens Shirley! knuffel!

***

Je verslag een paar keer gelezen, zo herkenbaar, had tranen in me ogen. Waren ook dinge die ik nog niet wist, in ieder geval nog niet bewust, maar waar ik nu zeker over ga na denken. Dank je wel Pasca!

Anoniem

***

Jee, het lijkt of je mij al heel lang kent. Wat een bijzondere ervaring. Dank voor de handvaten!

Suzanne 

***

Ik heb het als heel bijzonder ervaren. Dank je wel.

Karin

***

Echt een aanrader om een afstemming van Pasca te mogen ontvangen. 

Laura

***

Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest denken, maar ik ben helemaal om! Wat een bijzondere ervaring

is dit. Zo gedetailleerd en kloppend.

John

***

Verbluffend! Ik kan het niet anders verwoorden. Hoe is dit mogelijk? Maar het klopt! Dank, en veel succes Pasca!  Mocht ik je in de toekomst nog eens nodig hebben, dan weet ik je te vinden ;)

Moniek

***

Heel eerlijk gezegd was ik best sceptisch. Vond het zweverig nogal. Op advies van Sharon toch een afstemming genomen. En wat werd ik verrast met je verslag! Het geeft mij zoveel inzichten, ik sta versteld. Bedankt!

***

Jou mooie woorden, die had ik echt even nodig. Ze kwamen op het juiste moment. Dank.

Nellie

***