Luisterkindwerker? Wat doe je dan precies?

Gepubliceerd op 27 oktober 2023 om 10:13

Wat doe je nou precies Pasca? Die vraag krijg ik regelmatig te horen als ik vertel dat ik Luisterkindwerker ben. Nog niet iedereen weet precies wat het werk van een Luisterkindwerker inhoudt.

 

Als mijn man aan iemand uitlegt wat ik precies doe, vertelt hij dit: “Waar je het mee kunt vergelijken is het volgende, stel je voor ieder mens afzonderlijk is een computer en dan bedoel ik ook iedereen, van kind tot volwassene, en alles daarvoor en daarna. Pasca kan inloggen in elke computer om zo bestanden naar boven te halen die je in de loop der tijd bent kwijt geraakt. We kennen het allemaal wel, verkeerd opgeslagen bestanden, waar stond het ook alweer? Hoe heb ik dat bestand genoemd, en oeps drukte ik nou echt op delete? En ga zo maar door. Pasca logt in op de computer, duikt in al die documenten en zoekt samen met de computer naar de juiste bestanden waar we vervolgens verder mee aan de slag kunnen”.

Leuk he? Een duidelijke uitleg vind ik. Maar hoe zit het nu dan precies zal je misschien denken? Waar het op neerkomt is dat ik contact leg in de energie, op afstand. Ik concentreer mij op de ander en stel mijn hart open. Ik vraag de ander om ook zijn of haar hart voor mij open te stellen, en op deze manier bouw ik dus in de energie een bruggetje van mijn hart naar jouw hart. Ik voel het als er contact is gelegd, dan is er een soort van klik. Ik vraag het ook altijd nog in de energie of de persoon er is en of hij of zij een gesprekje wil. Als dit is bevestigd ga ik het gesprek aan. Geen enkele afstemming is hetzelfde. Het is altijd even afwachten wat er gaat gebeuren, waar neemt de persoon waarop ik afstem mij mee naar toe? Zitten we op een bankje in het park, of wandelen we over het strand of over een bospad, neemt de persoon in kwestie mij mee naar een vorig leven, voel ik entiteiten bij de persoon, wil de persoon zelf heel veel vertellen, of wordt er alleen antwoord gegeven op mijn vragen, laat hij of zij beelden (plaatjes) zien? Ik laat het altijd over aan de persoon waarop ik afstem, deze geeft zelf aan wat hij of zij het prettigst vindt. Het kan ook een gesprek zijn van face to face, zonder omgeving of iets dergelijks.

Van dat alles wat bij mij binnen komt schrijf ik een verslag. Dan kijk ik ook wat er het beste past bij de persoon waar ik op afgestemd heb, wordt het verslag geschreven in monoloog of dialoog?

Elke afstemming ervaar ik als waardevol. Het is zo mooi om te zien wat de afstemming  met de persoon doet. Degene op wie ik heb afgestemd hoeft mij geen terugkoppeling te geven na het lezen van het verslag, maar vaak krijg ik toch hele fijne reacties van mijn klanten. 

Wil jij kennismaken met een Luisterkindafstemming? Regelmatig geef ik op mijn facebookpagina (Pasca Nabben, Pasca's Hartenwens) een gratis mini afstemming weg. Een mini afstemming bestaat uit een paar regels waarin jij wordt beschreven als persoon, waarin een drempeltje voorkomt en waarin je een handvat krijgt aangereikt. En ook al wordt het een mini genoemd, deze afstemming is al heel waardevol en kan mooie inzichten geven. Maar misschien ben je direct enthousiast en wil je graag een volledige afstemming of een tussen afstemming? Klik dan hier 

Of laat een reactie achter hieronder.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.