Wat heerlijk om dit werk te doen!

Gepubliceerd op 15 november 2023 om 06:39

Marieke is een vrouw van 46 jaar, ze ervaart problemen op haar werk en dat gaat ten koste van haar gezondheid. Ze ervaart druk en een te grote verantwoordelijkheid. Zoals ze het zelf aangeeft “Zo kan het niet langer”.

 

Ze heeft mijn naam doorgekregen van een dorpsgenoot die enige tijd geleden een afstemming bij mij heeft gehad. Marieke wil nu kijken of een Luisterkindafstemming haar meer inzichten kan geven en haar handvaten kan bieden om zodoende weer verder op weg te kunnen.

In de energie maak ik contact met haar op afstand, van hart tot hart.

Al snel merk ik aan haar, in de energie, dat ze het spannend vindt. Ik leg haar uit dat hetgeen ze niet wil vertellen ook niet naar boven zal komen tijdens een afstemming. Ik zie aan haar dat dat haar gerust stelt.

We maken een praatje, net zoals we dat in het gewone leven zouden doen. Het is fijn dat ik van te voren vragen van Marieke heb mogen ontvangen, want daardoor kan ik daar in de afstemming rustig naar toe werken en halen we gericht antwoorden en handvaten naar boven.

Ik merk in de afstemming dat ze blij is met de antwoorden. Het blijft heel bijzonder om te zien dat de antwoorden zo mooi vanuit haarzelf komen. Want de antwoorden op onze vragen zijn  immers al in onszelf aanwezig, alleen zo diep weggestopt, dat we ze zelf niet meer naar boven kunnen halen. Door de drukte van alle dag zijn we gewoon niet meer gewend om naar onszelf te luisteren.

Tijdens ons gesprek stel ik de vragen die Marieke graag beantwoord wil zien. Als Luisterkindwerker noteer ik de antwoorden voor haar en verwerk ik deze in een mooi en helder verslag.

Twee weken nadat Marieke het verslag heeft ontvangen krijg ik een geweldig mooi berichtje van haar. Ze heeft naar aanleiding van de afstemming knopen doorgehakt. De afstemming heeft onder andere voor rust en ruimte gezorgd en haar er toe aangezet gerichte stappen te ondernemen, beslissingen te nemen en deze door te voeren. 

 

Kijk, en daar doe ik het voor. Wat heerlijk om dit werk te mogen doen.

 

Liefs Pasca Nabben

Luisterkindwerker

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.