Meer over mij 

 

 

Ik ben Pasca en ik woon samen met mijn man John en onze twee honden en zes kippen, in het pittoreske Arcen in Limburg.

Wij hebben een heerlijke tuin waarin ik vaak te vinden ben, tuinieren is een van mijn hobby's. Wandelen met mijn honden vind ik heerlijk en ontspannend, de dingen overdenkend en dicht bij mezelf blijven. De kipjes geven mij rust en overheerlijke verse eitjes ;)

 

Met veel plezier werk ik vanaf 2007 bij Dichterbij, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Al vroeg in mijn jeugd had ik door dat ik hoog gevoelig ben, maar daar had ik op dat moment geen benaming voor, ik wist niet eens dat het bestond, het was er gewoon. Ik pak snel emoties op maar ik had geen idee hoe daar mee om te gaan. Ik was verbaasd als familie, vrienden en collega's niet in de gaten hadden wanneer er bij iemand wat speelde, dat merk je toch, dat voel je toch? Ik kwam er gaande weg achter dat dat dus niet het geval was, niet iedereen voelt dat. Pas vele jaren later kwam de term HSP (high sensitive person) voorbij. Toen ik daarover begon te lezen werd er zoveel meer duidelijk en kon ik bepaalde gevoelens een plek geven.

 

Na mijn cursus psychologie wist ik dat ik meer wilde gaan doen en mij verder wilde verdiepen en ontwikkelen in de mens en de ziel. Maar hoe? Ik had geen idee. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd maar geen daarvan gaf mij de voldoening die ik zocht.

 

Begin 2023 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met de Luisterkind methode. Ik was nieuwsgierig en ik vond het interessant. Ik heb zoveel mogelijk informatie opgezocht over deze bijzondere methode. Zo kwam ik al snel op de officiële site van Luisterkind terecht. Op de site werd duidelijk uitgelegd wat deze methode precies inhield en wat je er mee kunt bereiken, mijn interesse was gewekt. Het leek mij enorm interessant om deze methode ook zelf te kunnen toepassen, maar zou ik dat wel kunnen? Daar had ik snel een antwoord op want iedereen kan het leren. Ik heb niet lang na hoeven denken en mij ingeschreven voor de Luisterkindwerker opleiding. En zo ben ik in de wereld van Luisterkind gestapt en ging er echt een nieuwe wereld voor mij open, alle puzzelstukjes vielen voor mij op hun plaats.

Inmiddels ben ik Luisterkind Trainer en mag ik ook de lessen verzorgen voor de opleiding tot Luisterkindwerker.

 

Door het inzetten van deze methode wil ik graag mensen die het zelf niet (meer) kunnen, een stem geven. Hoe mooi is het, dat ik de Luisterkind methode onder andere kan inzetten bij mensen met een verstandelijke beperking die zichzelf niet of moeilijk kunnen uiten. Maar ook bij mensen in coma of mensen met dementie. Ook kan de methode ingezet worden bij overleden dierbaren. Heb je vragen waar je zelf niet uitkomt of heb je vragen met betrekking tot je kind/kinderen? Ik stem graag af op jou en je dierbaren, samen kunnen we de antwoorden naar boven halen.

Een Luisterkind afstemming is een waardevolle investering in jezelf en voor je dierbaren.

Mocht je het interessant vinden, ook een afstemming op jouw huisdier is mogelijk. Ik heb met het afstemmen op huisdieren al hele mooie en bijzondere resultaten geboekt. Zie mijn blog over onze hond Tony die van zijn vuurwerkangst af is!

 

Wat is Luisterkind?

Met deze methode leg ik in de energie contact met een kind of volwassene. Het contact wordt gelegd op afstand, van hart tot hart, op zielsniveau. Op deze manier kunnen we antwoorden naar boven halen op vragen of dilemma's die er spelen en wat nog meer aan bod mag komen. Meer informatie over de Luisterkind methode vind je hier

 

Fijne voordelen van een Luisterkindafstemming.

Ik stem op jou af in de energie, van hart tot hart. Een afstemming is laagdrempelig, geen reistijd of wachttijd in een praktijk, geen belasting voor de persoon waarop wordt afgestemd. Je kunt gewoon doorgaan met de alledaagse dingen, er hoeft geen rekening gehouden te worden met het moment van de afstemming.

Ik krijg vaak terug van ouders dat het zo fijn is dat ze hun zoon of dochter niet weer ergens mee naar toe hoeven te nemen. Het kind heeft al zoveel indrukken te verwerken, school, huiswerk, sport, vriendjes, opgroeien, enz.  

 

Zou jij ook graag zelf deze methode willen leren en willen toepassen? Je kunt bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker volgen. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Op mijn facebookpagina en mijn Instagram vind je geregeld nieuwe instapdata, maar vrij instappen is ook mogelijk. Ik geef de opleiding op locatie en digitaal. Wees welkom! Check ook de pagina Luisterkindopleiding voor meer info.

 

 

 

 

 

In de energie, bouw ik een bruggetje

van mijn hart naar jouw hart

 

Pasca Nabben

Luisterkind Trainer