Wat is Luisterkind?

Met deze methode leg ik in de energie contact met een kind of volwassene. Het contact wordt gelegd op afstand, van hart tot hart. Op deze manier kunnen we antwoorden naar boven halen op vragen of dilemma's die er spelen. De Luisterkind methode is ontwikkeld door Diana Hendriks. 

 

Anders dan de naam doet vermoeden is het interessant voor kinderen én voor volwassenen

 

Een afstemming voor kinderen

Vaak laten kinderen via gedrag zien dat er iets aan de hand is. Ze zijn juist veel drukker of juist veel stiller dan normaal. Het is dan lastig om als ouder te achterhalen wat er precies speelt. Hoe krijg je duidelijk wat de oorzaak is? Speelt er iets op school of bij de sport, waarom klikt het niet tussen de andere kinderen in het gezin of met papa of mama? Je kind is misschien nog te jong of kan eenvoudigweg niet benoemen wat er aan de hand is. In zo'n situatie kan een Luisterkind afstemming hulp bieden.

 

Een afstemming voor volwassenen

Er zijn momenten in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen, meer duidelijkheid en nieuw inzicht. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Je ervaart misschien onrust, lichamelijke klachten, een onbestemd gevoel, je kunt niet meer tot rust komen of je voelt je opgejaagd, je hebt sobere buien of huilbuien, je voelt je futloos of lusteloos? Misschien heb je behoefte aan nieuwe inzichten en handvatten in je thuissituatie of op het werk. In deze situaties kan een Luisterkind afstemming hulp bieden.

 

Hoe het werkt

Tijdens de afstemming zijn we in de energie in gesprek en kan ik in de energie vragen aan je stellen waarvan je van te voren hebt aangegeven hier meer duidelijkheid in te willen. De antwoorden zitten namelijk al in jouzelf. Alleen zo diep weggestopt dat ze voor jou niet meer boven te halen zijn. Door de hectiek van alle dag zijn we helemaal vergeten hoe we naar onszelf kunnen en mogen luisteren. Wat je liever voor jezelf houdt, zal tijdens een afstemming niet ter sprake komen. Sommige klanten kiezen er voor om geen vragen te stellen en het aan de energie over te laten wat er naar boven komt. Het is net wat jij het prettigst en waardevolst vindt.

Jij vertelt, ik luister.

 

Fijne voordelen van een Luisterkindafstemming.

Een afstemming is laagdrempelig, geen reistijd of wachttijd in een praktijk, geen belasting voor degene waarop wordt afgestemd. Je kunt gewoon doorgaan met de alledaagse dingen, er hoeft geen rekening gehouden te worden met het moment van de afstemming.

 

Afstemmingen

Naast de reguliere Luisterkind afstemming zijn er ook nog diverse soorten afstemmingen. Klik verder in het menu om meer over deze afstemmingen te lezen. Mochten er vragen zijn, dan verneem ik dat graag. Bij contact zie je op welke manieren je contact met mij kunt opnemen. 

 

Kosten

Aan een Luisterkindafstemming zijn kosten verbonden.

*De kosten voor een afstemming, op volwassenen, kinderen, overleden dierbaren bedragen € 85,- per afstemming.

*De kosten voor een afstemming op een (overleden) huisdier bedragen € 45,- per afstemming.

 

Belangrijk om te weten:

-De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks is door het CRKBO erkend.

-Je kunt een afstemming voor jezelf en/of je kind aanvragen.

-Een Luisterkind afstemming biedt inzichten en handvatten. Je kunt hier zowel tijdens als na de afstemming mee aan de slag voor jezelf of als ouder.

-Een afstemming is geen raad je plaatje. Door mij de informatie te geven die er al is, kan ik de afstemming gerichter doen.
-Ik ben geen tovenaar of dokter en ik heb ook geen glazen bol waarmee ik in de toekomst kan kijken. Van te voren stuur ik je informatie toe. Dan weet je wat je wel en niet mag en kunt verwachten, dit om misverstanden te voorkomen.
-Je mag alle vragen stellen die je hebt. Echter kan ik geen garantie geven dat je overal een antwoord op krijgt. Ik bepaal niet op welke vragen er antwoord gegeven gaat worden, dat bepaald degene op wie ik afstem tijdens de afstemming. Als er vragen vanuit de aanvrager zijn, stuur ik hier wel op aan.