De levensbrug afstemming

 

Een bijzondere afstemming is de Levensbrug afstemming. Deze afstemming kan worden ingezet voor mensen die nog niet zijn overleden maar voor wie het overlijden nadert. Tevens kan deze afstemming ingezet worden voor mensen die reeds zijn overleden, die in coma liggen, op de intensive care liggen, een vorm van dementie hebben of door zelfdoding zijn overleden. De methode is ook inzetbaar voor doodgeboren baby's. 

 

Het is belangrijk om van te voren te weten dat de energie van de persoon op wie wordt afgestemd, een heel andere energie kan zijn dan die de persoon bij leven had. Iemand die bij leven erg nors kon zijn, kan juist in de energie heel vriendelijk en liefdevol zijn. 

 

Ik heb mogen afstemmen op een jong persoon die overleden is en ik heb dit als heel bijzonder ervaren. Deze persoon had een mooie liefdevolle boodschap voor zijn moeder. De moeder heeft mij laten weten dat de boodschap haar troost heeft gebracht. Op zo'n momenten ben ik extra dankbaar dat ik afstemmingen kan doen. Ik heb het als bijzonder waardevol ervaren om iemand te kunnen steunen in een hele verdrietige periode. 

 

Vragen die gesteld zouden kunnen worden in een Levensbrug afstemming:

 

Kom je nog uit coma?

Hoe is het daar?

Mis je mij/ons?

Hoe voel je je nu?

Heb je nog een boodschap voor mij/ons?

Zijn er familieleden bij je?